Jakab Tímea

Referenciák

Elégedett ügyfeleim

Akikkel már együtt dolgoztam

Ügyfeleim véleménye

Timi nagy segítséget jelent a bankárok fejlesztésében, akik szintén hálásak a támogatásért, jó légkört alakít ki velük így bizalommal fogadják a munkáját. Az előre megbeszélt és megtervezett fejlesztési terveknek köszönhetően pedig munkája az eredményükben is megmutatkozik. És nem csak szakmai támogatásra, hanem magánéleti kérdésekben, life coaching-ban is számíthatunk Rá.

Szalai Zsuzsanna
CIB Talesales csoportvezető

„A Tímea által tartott kommunikációs tréning segített a csapatnak megismerni egymás erősségeit, karakteres kompetenciáit és DISC alapú személyiségjegyeit, motivációs hajtóerejét. A szervezeti kultúra kialakításában és a csoportkohézió megteremtésében kulcsfontosságú volt a tréning, ami egy újjászerveződő csapatban kifejezetten fontos a mindennapi kommunikáció és a csoporthatékonyság szempontjából.

A feladatokon mindenki kedvvel és lelkesedéssel vett részt, ami annak is köszönhető, hogy nem csak tanulságos, de jó hangulatú tréningen vehettünk részt, amelyen Timi a feladatok facilitálásán túl a releváns tanulságok leszűrésével és visszajelzéseivel látta el a csapattagokat.

Az egyéni coachingok alkalmával lehetőségünk volt strukturáltan összefoglalni és részletekig lebontva átbeszélni az előttünk álló kihívásokat a mögöttünk lévő tapasztalatok tükrében, kaptunk értelmező és tisztázó kérdéseket, hogy még pontosabban, objektívebben lássuk egy tükörben saját teljesítményünket és erős, vagy gyenge pontjainkat.

Vezetőként mind a junior, mind a senior kollégák szempontjából fontosnak tartom az önreflexiót a folyamatos fejlődés szempontjából. Timi tréningjei és az egyéni coaching együtt mindenképpen előrébb vitt minket ezen az úton.”

Demjén Ottó
Treasury Sales Head