Jakab Tímea

Coaching

Szolgáltatások

Business coaching

Business coaching együttműködés során elsősorban üzleti témájú célok, problémák kerülnek előtérbe. Fontosnak tartom, hogy az üzleti munkát, és az egyéni lelki egyensúlyt érintő life coaching “témákat” is érintsük. Hiszem, hogy minden ügyfélnél “globálisan” nézzünk rá az őt foglalkoztató célokra, mert tapasztalataim szerint így hatékonyabb az előrehaladás, hamarabb érezhetőek a sikerek, vagy egyszerűen a kiegyensúlyozottság.

Life coaching

Kifejezetten life coachingot csak kellő körültekintés mellett vállalok. Fontosnak tartom, hogy amennyiben érzem, terápiára, szakorvosra van szükség, azonnal tovább irányíthassam ügyfelemet ezekhez a szakemberekhez.

Endometriózis

Fontosnak érzem, hogy gyakorlatban is tegyek valamit az endometriózissal küzdő nőkért. Az “Együtt könnyebb”Női Egészségért Alapítvány munkáját segítem. Tréningeket, coachingot vállalok üzleti ügyfeleknek, mely során a bevétel nagy része az Alapítványt segítheti. Ezen kívül jótékony kereteken belül vállalom endometriózissal küzdő hölgyek coachingját.

Bizonytalan?

Tekintse át azon cégek hosszú listáját, akik eddig engem választottak. Dolgozzunk együtt közösen és legyen Ön is elégedett munkámmal.

Kapcsolat

Felkeltettem érdeklődését? Vannak kérdései? Időpontot szeretne kérni? Vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken keresztül.